П`ятниця, 19.04.2024, 09:49
Вітаю Вас Гість | RSS

ЗЗСО Зеленська гімназія Берестечківської міської ради Волинської області

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 64
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу



Новини

 

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель. З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, людської гiдностi, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, в нашій школі класні керівники провели ряд заходів:виховна година: «Україна – єдина Соборна держава», організовано мобільну тематичну виставку при вході у гімназію,а також створено інтерактивне відео-привітання до Дня Соборності України.

Колядки та щедрівки – невід’ємна частина святкування Різдва Христового. Вони створюють неповторну атмосферу, духовний настрій і відчуття радості народження Спасителя світу. Тож з метою збереження традицій  14 січня  у Берестечківському центральному Будинку культури проходив фестиваль колядок та щедрівок для освітніх та культурних закладів «А колядка понад світом білим Ангелом летить». Учні  гімназії презентували Різдвяно-новорічне привітання «Ой щедрий вечір, господароньку!», за що отримали Подяку Берестечківської міської радиКолядки та щедрівки – невід’ємна частина святкування Різдва Христового. Вони створюють неповторну атмосферу, духовний настрій і відчуття радості народження Спасителя світу. Тож з метою збереження традицій  14 січня  у Берестечківському центральному Будинку культури проходив фестиваль колядок та щедрівок для освітніх та культурних закладів «А колядка понад світом білим Ангелом летить». Учні  гімназії презентували Різдвяно-новорічне привітання «Ой щедрий вечір, господароньку!», за що отримали Подяку Берестечківської міської ради

 

Зима несе нам чимало свят. Серед них найулюбленішесвято Миколая. Напередодні цього дня діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая.

Цікаво та весело на передодні найчарівнішої ночі у році пройшло свято Миколая у ЗЗСО Зеленська гімназія. Святковий настрій, пісні і танці панували на святі. Святий Миколай обдарував дітей подарунками та побажав бути добрими, милосердними та чемними. В позитивній атмосфері поглибили знання про свято Миколая, ознайомилися із традиціями й обрядами рідного народу, вчилися осмислено творити добро. Зі святом Миколая приходить до нас цикл веселих зимових свят.

Тож бажаєм, щоб пройшли весело ці свята! Щоб сім'я була здорова, щаслива й багата!З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Лише завдяки самопожертві ліквідаторів наслідків катастрофи, багато з яких заплатили за це власним життям і здоров'ям вдалося локалізувати аварію та врятувати країну і світ від радіаційного забруднення. Сьогодні наш обовязокпамятати про учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, які є прикладом мужності, самовідданості та високого професіоналізму. Вчителями школи проведено годину спілкування "Вшанування пам'яті ліквідаторів ЧАЕС. Наслідки трагедії через роки".

Висловлюємо глибоку повагу та подяку всім ліквідаторам, міжнародним партнерам та працівникам зони відчуження, які щодня працюють над забезпеченням радіаційної та екологічної безпеки.

 

 

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024